Beste M-line dealer

img_9066-3.jpg

 

 

PERSBERICHT

Truste Slaapcomfort uit Amersfoort wint award “beste M Line dealer midden Nederland 2015”!

OnderNamen Amersfoort – Oudewater, 25 februari 2016

Truste Slaapcomfort heeft de award beste M Line dealer midden Nederland 2015 gewonnen! Tijdens de Hollandsch Slapen beurs in Groenekan op 15 februari 2016 overhandigde M Line directeur Jaap Westland de award aan Fred van der Veer, eigenaar van Truste. Zonder verwachtingen ging van der Veer naar de slapen- en bed textielbeurs. ‘Ik wilde eigenlijk helemaal niet naar de beurs gaan!’, vertelt Fred lachend. Op aandringen van de vertegenwoordiger van M Line is hij – in zijn eentje – toch maar afgereisd naar het kleine dorpje tussen Utrecht en de Bilt.

Op de Hollansch Slapen beurs waren, naast de uitreiking, alle nieuwe trends voor 2016 te zien. Elk jaar worden alle M Line dealers in Nederland beoordeeld op een aantal vastgestelde criteria waarbij service, vakkennis en kwaliteit belangrijke onderdelen zijn. Truste eigenaar Fred van der Veer is trots op deze prestatie. ‘Het winnen van de award hebben we eigenlijk niet gevierd, ik ben veel te druk voor feestjes’, grapt Fred. Hij vervolgt: ‘Maar we zijn ontzettend blij met deze erkenning. We kunnen er weer een jaar tegenaan!’ De goedlachse eigenaar begon 12,5 jaar geleden, weliswaar onder een andere naam, als beddendealer van heel veel verschillende topmerken, zoals Eastborn, M line, Pullman, Carpe Diem, Kuperus en Sand en hij ziet zijn bedrijf alleen maar groeien. ‘Ook dit jaar komen er weer leuke dingen op ons pad; zoals de Olympische Spelen!’ Hoe en wat? Daar komt van der Veer later in 2016 nog op terug.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar Truste Slaapcomfort, neem dan een kijkje op www.truste.nl of kom langs in de showroom aan de Brabantsestraat in Amersfoort.

 

25-02 TRUSTE beste mline dealer nederland