Avek actie – Gratis voetverwarming

Actie Gratis voetverwarming!

Negentig jaar geleden wist Pake Roelf het al: met koude voeten val je niet in slaap. En zo is het nog steeds. Met warme voeten slaap je sneller in, en geniet je van een betere nachtrust. Nu de temperaturen weer dalen is het daarom tijd voor de Avek Voetverwarmingsactie. Van 11 oktober tot en met 11 november 2019 kunt u weer een unieke voetverwarming (t.w.v. 295 euro) cadeau geven bij aankoop van een complete 2-persoons Avek boxspring. De actie is van toepassing op de Boxsprings 1927, Fier, Simmer en Noflik.

Pullman – Consumentengids 2016-2019

Matrassen van Pullman Silverline Premier – Al 4 jaar de best geteste Pocketveermatras door de Consumentengids.

Wij wisten het al lang….

De matrassen van Pullman staan al jaren garant voor kwaliteit en vakmanschap. De Pullman matras Silverline Premier is al 4 jaar op rij de best geteste Pocketveermatras en daar mogen wij trots op zijn samen met Pullman. De consumentengids heeft ook dit jaar weer de omstreden matrassentest gedaan en heeft de matrassen van Pullman wederom als beste pocketveer getest. Wij weten als geen ander dat een pocket verenmatras met kwalitatieve materialen ruim uitsteekt boven de goedkopere varianten met geen enkel oog voor comfort en techniek. Bij ons in de showroom is dat ook de reden waarom wij bij de Pullman matrassen beginnen als advies voor een betere nachtrust. 
 
Uit de test van de Consumentenbond blijkt dat voor mensen die afwisselend op de rug en de zij slapen de Silverline Premier het meest geschikt is. Voor zijslapers bezet Pullman met de Silverline LuxurySilverline Excellence en Silverline Premier zelfs de eerste 3 plaatsen. 
 
Al deze type matrassen van Pullman hebben wij in onze showroom paraat om u te laten ervaren en testen. Tevens hebben wij diverse matrassen op voorraad, een snelle levertijd kunnen wij dus beloven.

consumentengids matrassen test 2019

 

Vispring Black Friday actie

Nog tot het einde van het jaar is de #Victoria van @Vispring leverbaar. En vanaf heden tot en met 26 november is dit bijzondere en natuurlijke bed wel heel aantrekkelijk.

Extra 15% korting op de hele set Victoria.

 

Slaapbank project Magnitude

Slaapbank project Magnitude

Leuk en stijlvol project. Deze Magnitude boxspring staat op wielen en is doorgaans in gebruik als hoekbank. Door de hoofdborden aan de lange zijde van de boxspring te monteren is er een rugleuning ontstaan. Als er logees zijn zet je boxsprings simpel naast elkaar om de slaapbank om te toveren tot tweepersoonsbed.

In samen werking met @Magnitude bedden en de klant hebben we alles tot een geheel kunnen uitvoeren.

Magnitude slaapbank
Magnitude slaapbank

 

Tempur nu online verkrijgbaar

Vanaf vandaag staan alle Tempur matrassen online in onze webshop.

De matrassen zijn tot 09-09-2018 extra voordelig en een snelle levertijd is gegarandeerd.
Profiteer du nu van de aanbieding en bij inschrijving voor de nieuwsbrief van Truste Slaapcomfort ontvangt u nog kleine attentie!

 

                     

 

U vind alle matrassen van Tempur hier:

Tempur matrassen aanbieding online

 

De Nieuwe Tempur actie folder is uit

De nieuwe Tempur actie folder is uit.

Lees alle aanbiedingen en voordelen in de nieuwe Zomer uitgave van Tempur. Kom naar onze Premium store en vergelijk alle mogelijkheden met elkaar, wij hebben alles aanwezig in een door Airco gekoelde showroom! Tevens kunt u de Tempur eigenschappen testen en ervaren in de cabine met uitleg over de producten.

Tot snel!

 

 

 

 

 

Ledikant (bed) Bronx

Eindelijk is hij in de showroom. Het ledikant Bronx van Mintjes. Na het bericht in Keulen (IMM) om deze set op te nemen in de collectie hebben meerdere mensen een aanvraag ingediend wanneer hij leverbaar is. Beste mensen vanaf heden dus leverbaar bij Truste Slaapcomfort.

Het eigenwijze design van eiken met staal en het doordachte concept met USB aansluitingen en stopcontacten achte hoofdbord maken dit ledikant tot een uniek ledikant.

ledikant eiken
bronx eiken ledikant

 

Carpe Diem Vindo

Als je met design kon uitdrukken hoe een Carpe Diem bed voelt, zou hij er zo uitzien.

Binnenkort meer! 

vindo
vindo


#drukvrij #slapen #zweven

Hooglaag bedden en boxsprings

Video

Ook voor de hoog / laag bedden in verschillende uitvoeringen bent u bij ons op het goede adres. Deze Magnitude is voorzien van elektrisch verstelbare hoog / laag functies, rug verstelling en benen met knieknik. Daarnaast is de trendelenburg stand ook geen probleem. Meer informatie in onze showroom!

Project Leerhotel het Klooster

Vandaag hebben wij de boxsprings in Leerhotel “het Klooster” in Amersfoort mogen bezorgen en monteren. Zowel de standaard kamers als de deluxe kamers zijn voorzien van nieuwe boxsprings en matrassen. Op de standaard kamers een set van Norma en de deluxe kamers met prachtig comfort van Pullman. Voor de gasten is het nu wel heel erg comfortabel geworden.

           

       

Paasactie Truste Slaapcomfort

Paasactie Truste Slaapcomfort t/m 3 april 2018

 

Boxspringset

De lente is weer begonnen en Truste Slaapcomfort begint de lente met nieuwe acties en evenementen. De paasactie is vooral zichtbaar in de showroom in Amersfoort. Hier staan al onze boxspringsets, zodat je ziet wat je terugkrijgt bij de paasactie. Deze actie geldt voor alle boxspringsets, dus kom vooral langs! Wij zijn namelijk het paasweekend gewoon geopend, ondanks wij ook op de Exclusive Spring Fair Staan. Voor een beter overzicht van onze boxspringsets kun je hier verder kijken.

 

 

 

 

Exclusive Spring Fair 30 maart t/m 2 april 2018

Exclusive spring fair logoTijdens het paasweekend is Truste Slaapcomfort niet alleen geopend op de Brabantsestraat 2 in Amersfoort, maar ook aanwezig op de Exclusive Spring Fair in Baarn. Kasteel Groeneveld wordt omgetoverd tot een unieke Woon- & Lifestylebeurs, waarbij het gehele kasteel een luxueuze ‘pop-up’ store wordt. Smaakvolle foodtrucks en muziek zorgen buiten voor een gezellige sfeer en de drie kasteeletages worden aangekleed met Fashion & Beauty, House & Living, Art & Antiques, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel en Jewelry & Watches. Voor ieder wat wils en bij Truste Slaapcomfort kom je na alle belevingen heerlijk tot rust. Je bent van harte welkom en tot snel op de Exclusive Spring Fair of in de showroom.

 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Amersfoort.

 

 

 

 

 

 

 

 

Residence advertentie

Vandaag in de april editie van het Magazine Residence het door ons gevoerde topmerk Carpe Diem Skaftö. Hij staat bij ons in de etalage. U bent van harte welkom om het meest drukvrije bed te ervaren.