Koningsdag gesloten

Wij zijn gesloten op #koningsdag
 
De week na koningsdag met name op alle Nederlandse #bedden #merken kunt u veel voordeel verwachten.
Denk aan de merken: Eastborn, Pullman, Mline, Kuperus en Avek. De merken Tempur, Carpediem, Vispring, Magnitudde vergeten wij uiteraard niet.
 
Nieuwsgierig? Hou Truste in de gaten of maak een persoonlijke afspraak, dan helpen wij u met inachtneming van alle Covid regels!
Of maak een personal shopping afspraak, dan bent u alleen in de showroom en kunt u rustig geholpen worden zonder andere klanten in dezelfde ruimte.
 
 

TEMPUR Winter promotie

Vanaf 2 november 2019 tot en met 2 februari 2020 ontvangt je bij Truste slaapcomfort 50% KORTING op het 2e artikel van TEMPUR.

Kastinspiratie Event Truste Amersfoort – donderdag 7 november 2019


Op donderdag 7 november 2019 houden wij bij onze dealer Truste Amersfoort een kast event. Tijdens dit exclusieve event staan er verschillende kastenspecialisten klaar om voor jouw dé ideale droomkast te ontwerpen. Ook zijn er exclusieve kortingen te verkrijgen (alleen tijdens het event) en dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Met inspiratie van onze showroomkasten kunt u vast en zeker uw keuze maken.

Tevens tekenen wij met behulp van ons 3D Tekenprogramma de schuifdeurkast, draaideurkast, inloopkast of wasmachinekast volledig naar wens uit. 

Schrijf je in voor een van de volgende beschikbare tijden:

14:00 – 16:00 uur

16:00 – 18:00 uur 

19:00 – 21:00 uur 

Wil jij geholpen worden door onze specialisten en gebruik maken van de exclusieve korting, schrijf je dan in door hieronder het formulier in te vullen!

Zien wij je donderdag 7 november 2019 bij ons in de winkel? 

SCHRIJF JE HIER IN

Avek actie – Gratis voetverwarming

Actie Gratis voetverwarming!

Negentig jaar geleden wist Pake Roelf het al: met koude voeten val je niet in slaap. En zo is het nog steeds. Met warme voeten slaap je sneller in, en geniet je van een betere nachtrust. Nu de temperaturen weer dalen is het daarom tijd voor de Avek Voetverwarmingsactie. Van 11 oktober tot en met 11 november 2019 kunt u weer een unieke voetverwarming (t.w.v. 295 euro) cadeau geven bij aankoop van een complete 2-persoons Avek boxspring. De actie is van toepassing op de Boxsprings 1927, Fier, Simmer en Noflik.

Pullman – Consumentengids 2016-2019

Matrassen van Pullman Silverline Premier – Al 4 jaar de best geteste Pocketveermatras door de Consumentengids.

Wij wisten het al lang….

De matrassen van Pullman staan al jaren garant voor kwaliteit en vakmanschap. De Pullman matras Silverline Premier is al 4 jaar op rij de best geteste Pocketveermatras en daar mogen wij trots op zijn samen met Pullman. De consumentengids heeft ook dit jaar weer de omstreden matrassentest gedaan en heeft de matrassen van Pullman wederom als beste pocketveer getest. Wij weten als geen ander dat een pocket verenmatras met kwalitatieve materialen ruim uitsteekt boven de goedkopere varianten met geen enkel oog voor comfort en techniek. Bij ons in de showroom is dat ook de reden waarom wij bij de Pullman matrassen beginnen als advies voor een betere nachtrust. 
 
Uit de test van de Consumentenbond blijkt dat voor mensen die afwisselend op de rug en de zij slapen de Silverline Premier het meest geschikt is. Voor zijslapers bezet Pullman met de Silverline LuxurySilverline Excellence en Silverline Premier zelfs de eerste 3 plaatsen. 
 
Al deze type matrassen van Pullman hebben wij in onze showroom paraat om u te laten ervaren en testen. Tevens hebben wij diverse matrassen op voorraad, een snelle levertijd kunnen wij dus beloven.

consumentengids matrassen test 2019

 

Vispring Black Friday actie

Nog tot het einde van het jaar is de #Victoria van @Vispring leverbaar. En vanaf heden tot en met 26 november is dit bijzondere en natuurlijke bed wel heel aantrekkelijk.

Extra 15% korting op de hele set Victoria.

 

Slaapbank project Magnitude

Slaapbank project Magnitude

Leuk en stijlvol project. Deze Magnitude boxspring staat op wielen en is doorgaans in gebruik als hoekbank. Door de hoofdborden aan de lange zijde van de boxspring te monteren is er een rugleuning ontstaan. Als er logees zijn zet je boxsprings simpel naast elkaar om de slaapbank om te toveren tot tweepersoonsbed.

In samen werking met @Magnitude bedden en de klant hebben we alles tot een geheel kunnen uitvoeren.

Magnitude slaapbank
Magnitude slaapbank

 

Tempur nu online verkrijgbaar

Vanaf vandaag staan alle Tempur matrassen online in onze webshop.

De matrassen zijn tot 09-09-2018 extra voordelig en een snelle levertijd is gegarandeerd.
Profiteer du nu van de aanbieding en bij inschrijving voor de nieuwsbrief van Truste Slaapcomfort ontvangt u nog kleine attentie!

 

                     

 

U vind alle matrassen van Tempur hier:

Tempur matrassen aanbieding online

 

De Nieuwe Tempur actie folder is uit

De nieuwe Tempur actie folder is uit.

Lees alle aanbiedingen en voordelen in de nieuwe Zomer uitgave van Tempur. Kom naar onze Premium store en vergelijk alle mogelijkheden met elkaar, wij hebben alles aanwezig in een door Airco gekoelde showroom! Tevens kunt u de Tempur eigenschappen testen en ervaren in de cabine met uitleg over de producten.

Tot snel!

 

 

 

 

 

Ledikant (bed) Bronx

Eindelijk is hij in de showroom. Het ledikant Bronx van Mintjes. Na het bericht in Keulen (IMM) om deze set op te nemen in de collectie hebben meerdere mensen een aanvraag ingediend wanneer hij leverbaar is. Beste mensen vanaf heden dus leverbaar bij Truste Slaapcomfort.

Het eigenwijze design van eiken met staal en het doordachte concept met USB aansluitingen en stopcontacten achte hoofdbord maken dit ledikant tot een uniek ledikant.

ledikant eiken
bronx eiken ledikant

 

Carpe Diem Vindo

Als je met design kon uitdrukken hoe een Carpe Diem bed voelt, zou hij er zo uitzien.

Binnenkort meer! 

vindo
vindo


#drukvrij #slapen #zweven

Hooglaag bedden en boxsprings

Video

Ook voor de hoog / laag bedden in verschillende uitvoeringen bent u bij ons op het goede adres. Deze Magnitude is voorzien van elektrisch verstelbare hoog / laag functies, rug verstelling en benen met knieknik. Daarnaast is de trendelenburg stand ook geen probleem. Meer informatie in onze showroom!