Gezond slapen door natuurlijke materialen

Een goede nachtrust levert een waardevolle bijdrage aan een goede gezondheid. Te weinig slaap kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten en ook ons humeur wordt er over het algemeen niet beter op. Nu zijn er allerlei tips en hulpmiddelen die als doel hebben om de nachtrust te bevorderen. U kent ze vast wel: geen koffie na de middag en een avondwandeling voor het slapen gaan. Ook voldoende ventilatie op de slaapkamer en goede verduistering dragen bij aan een betere nachtrust.

Natuurlijke materialen

Een onderbelicht aspect van lekker en gezond slapen, zijn de materialen waarmee u uzelf omringt. Hoe is u slaapsysteem samengesteld? Waar is uw matras van gemaakt en welke vulling zit er in uw dekbed? Bij Truste Slaapsystemen adviseren we onze klanten om te kiezen voor natuurlijke materialen. Het voordeel daarvan is dat het beter ventileert en op een natuurlijke wijze vocht en warmte reguleert. Een aantal merken in onze collectie hebben bedden en matrassen die zelfs volledig vrij zijn van synthetische stoffen! Hierbij moet u denken aan Kuperus en Vispring.

Gezond en verantwoord

Wilt u meer weten over slaapsystemen met natuurlijke materialen? We leggen het u graag uit. Want deze producten zijn duurzamer gefabriceerd en dus verantwoord voor het milieu en gezonder voor uw nachtrust.

Truste Slaapcomfort sponsor van Hockey Club Eemvallei

Truste Slaapcomfort sponsor van Hockey Club Eemvallei

Inmiddels is het een aantal oplettende hockeyers al opgevallen, Truste Slaapcomfort hangt langs de velden met mooie reclameborden.
Omdat wij ons willen binden aan de club en het belang van sport en herstellen tijdens de nacht onder de aandacht willen brengen hebben wij de samenwerking ingezet.

Daarom laten wij u weten dat alle leden van Hocheyclub Eemvallei bij Truste Slaapcomfort op vertoon van uw clubpas een korting kunnen ontvangen van 10% op de gehele collectie. (niet op lopende acties of in overleg).
Dus bent u toe aan een nieuwe matras of nieuw slaapsysteem u bent van harte welkom in onze showroom.

Met sportieve groet,
Fred van der Veer | Truste Slaapcomfort

 

Snellere levertijden Pullman en Eastborn

Goed nieuws. Door een enorme inspanning bij onze leveranciers kunnen wij uw Eastborn of Pullman matras of boxspring veel sneller leveren. Vanaf heden heeft u uw matras van Eastborn en Pullman met 5 werkdagen in huis. Voor boxsprings van Eastborn en Pullman geldt een levertijd van slechts 10 werkdagen!

Bestel uw Eastborn matras of Pullman matras gemakkelijk en snel in onze webshop.

Kom dit weekend langs de Exclusive Spring Fair

Tijdens het aankomende Paasweekend vindt de Exclusive Spring Fair plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Een unieke woon en lifestylebeurs waarbij kasteel Groeneveld is omgetoverd tot een spannende departmentstore. U kunt ons vinden in de linnenkamer in het kasteel. 

Natuurlijk een prachtige mogelijkheid voor u om onze hoogwaardige slaapproducten te kunnen ervaren in een bijzondere setting. Het Vispring Bed Victoria zullen wij tentoonstellen samen het verfijnde bedlinnen van Christian Fischbacher. Wilt u hier aanwezig zijn dit weekend? Like en deel ons bericht op Facebook en win vrijkaarten voor deze exclusieve beurs! 

 

 

 

Voorjaarsacties van Eastborn

De voorjaarsactie van Eastborn is van start gegaan bij Truste Slaapcomfort. Tot en met 11 juni 2017 staat Eastborn in het teken van de Boxspring Je Bed Uit! Ook dit voorjaar kunt u bij ons extra profiteren van aantrekkelijke acties en aanbiedingen van Eastborn. De volgende aanbiedingen zijn nu voor u beschikbaar:

Overzicht Eastborn aanbiedingen 

  • Bij aanschaf van de Eastborn Mandurah boxspring of een Eastborn Sydney boxspring ontvangt u een Eastborn topdek matras gratis (ter waarde van 425 euro).
  • Het beste matras voor zijslapers, de Eastborn Feel Fit p8 matras, is nu bij Truste verkrijgbaar voor slechts 499 euro.
  • U ontvangt nu tijdelijk tot 500 euro korting op de energieke boxspring Eastborn Energy.
  • Enkele Eastborn sprint matrassen zijn tijdelijk in prijs verlaagd (van 599,- naar 399,-).

Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs onze showroom in Amersfoort.

 

Zaterdag 1 april: de dag van het kussen

Zaterdag 1 april is het International Pillow (fight) Day. Een dag die volledig in het teken staat van – u raadt het al – het kussen! Volgens de organisatie van International Pillow(fight) Day worden er aankomende zaterdag in meer dan honderd landen massale kussengevechten gehouden. Zo ook op bekende toeristische pleinen in Amsterdam, Londen, Parijs, Berlijn en New York. Een uitgelezen moment kans dus om hun kussens eens goed te etaleren

Daarom ontvangt nu tijdelijk 25 procent korting op uw M LINE kussen. Kom langs of bestel uw kussens in onze webshop!

Bekijk ons assortiment M LINE kussens

M-LINE Droomdeals bij Truste

Vanaf vandaag zijn de M-LINE droomdeals van gestart gegaan bij Truste Slaapcomfort. Een mooie actie waarbij u bij aankoop van een M LINE product maar liefst 25 procent korting ontvangt. Deze aanbieding geldt over het gehele assortiment! Dus ook bij een complete M LINE boxspring of een comfortabel M LINE matras ontvangt u nu tijdelijk extra korting.

Bestel nu in onze webshop of kom langs onze showroom in Amersfoort

Bekijk de M-LINE aanbiedingen uit ons assortiment

Maak een afspraak | Kom langs onze showroom

 

Pullman matras ook in 2017 als beste getest

Profiteer van de Pullman voorjaarsactie van Truste: de Pullman Select boxspring nu tijdelijk zeer scherp geprijsd! Kom langs onze showroom in Amersfoort

Goed nieuws. Verschillende Pullman matrassen zijn ook weer in 2017 als beste getest door de Consumentenbond. Het gaat om de Pullman Silverline Premier en de Pullman Silverline Excellence matrassen die wederom als beste uit de matrassentest van de Consumentenbond zijn gekomen! In juni 2016 sleepte Pullman ook al de felbegeerde titel binnen, en ook in 2017 staan ze op de eerste plek.

Een matras kopen betekent belangrijke keuzes maken. Heeft u er al aan gedacht hoe hard of zacht de matras moet zijn? Hoe belangrijk vindt u het materiaal? Kom langs of maak een persoonlijke afspraak en laat u adviseren in onze showroom. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Pullman matrassen in direct te bestellen in onze webshop.

Avek Noflik met Ergo functie

Avek Noflik Ergo innoveert met Ergo verstelling.

De eerste zijn reeds afgenomen en onder weg naar de klant. Want, heeft u last van uw schouders en of heupen? Bent u de persoon die s’nachts niet kan slapen omdat er teveel druk uitgeoefend wordt op uw schouders of heupen? Dan heeft Avek nu de boxspring Noflik Ergo met schouder en heup verstelling. Met een druk op de knop verandert u de druk onder uw schouder of heup. Hierdoor kunt de schouder klachten en pijnen net als heup klachten en pijnen verminderen tijdens de nacht. daar waar u meer druk wenst in dien nodig is ook instelbaar.

Avek is een van onze mooie merken die zich onderscheiden door echt met het slaapvak bezig te zijn en dat bewijzen eens en te meer met deze vernieuwing tegen heup en schouder klachten. Meer lezen over Avek? klik hier 

De Noflik is een boxspring die al enige tijd bestaat. Deze boxspring is voorzien diverse mogelijkheden op het gebied van maat werk, zowel in comfort als in de daadwerkelijk aan te leveren maten. Avek, de leverancier, maakt zelfs bedden 230cm lang en iedere wens is bespreekbaar. Zo hebben onlangs een Noflik geintroduceert die lager of juist hoger te monteren is. Dit kan het instappen vergemakkelijken. Een keuze uit diverse stof soorten, kleuren en maten spreekt voor zich.

Opstelling volgens de afbeelding:

Noflik electrisch verstelbaar incl Ergo functie in de maat 180/210 incl hoofdbord Pleats (200/125/15) voorzien van de stof Pleats Light Grey. Op de boxspring liggen de matrassen Ouro. Een heerlijk zachte matras voorzien van de allerbeste pocketkern en heerlijk ademende afdeklaag van Talalay latex. De Ouro matras is zeer comfortabel en hoeft niet gekeerd te worden. Dus is alleen het allerbeste goed genoeg voor u? Deze Ouro is dan zeker een optie. Er is al een compleet Avek Noflik bed voor € 4295,=

 

Eindejaarsborrel Ondernamen

Hieronder volgen de foto’s van de eindejaarsborrel van Ondernamen in Amersfoort. Deel en like je foto en win schitterende prijzen!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Vispring Beds limited Edition #Britannica is tot 31 december leverbaar! Wij hebben een #showroommodel in de…

Geplaatst door Truste Slaapcomfort op zondag 4 december 2016

 

 

Matras Gratis*

Gratis matras:

Eens in een bepaalde periode, verkopen wij onze showroommodel matrassen. De matrassen zijn ingezet om u in de showroom te laten ervaren hoe een bepaalde matras voelt en ligt. Deze matrassen hebben doorgaans de maat 90/200, 90/210 of 180/200 en 180/210. Als u interesse heeft in een showroommodel matras, neem dan contact op met ons om te kijken welke matrassen er p dat moment aan vervanging toe zijn.

Vanaf eind oktober gaan wij onze complete Pullman lijn matrassen vervangen voor verse nieuwe modellen. Kom dus naar de showroom om u te laten informeren naar de mogelijkheid voor een gratis matras bij aanschaf van een showroommodel.

truste_banner-matrassen-uitverkoop

 

Massief houten ledikant Royal Oak

Het compleet massieve ledikant Royal Oak is vanaf nu te bewonderen in de etalage van Truste Slaapcomfort.

Dit programma heeft verschillende hoofdborden, kleuren en nachtkastjes. Het overtrek koe is leverbaar in zwart / wit of rode koe / wit.

ledikant massief hout eiken

royal oak ledikant

img_0076

Persoonlijk op maat in te stellen matras.

Het is allemaal nog in ontwikkeling, maar we willen al een klein tipje van de sluier optillen. 

Een nieuwe matras speciaal op maat te maken voor uw eigen postuur en gewicht….en dat mogen wij alvast aanbieden en testen!!! 

Wilt u de eerste zijn die deze matras mag proberen? Heeft u een slechte nachtrust omdat u de matras die wilt niet kunt vinden? Dit is de oplossing. Per persoon en individueel in te stellen doormiddel van drukmeting. 

Kom gerust langs wij staan voor u klaar! 

Goed slapen werkt beter

Deze week berichtten verschillende media over een groot online onderzoek van TNS Nipo in opdracht van Zilveren Kruis, waaruit naar voren kwam dat 16% van werkend Nederland kampt met serieuze slaapproblemen. Twee derde daarvan geeft aan minder goed te presteren door het gebrek aan slaap.

Gevolgen van slaapgebrek

De gevolgen van te weinig slaap liegen er niet om. De problemen variëren van concentratieproblemen tot het maken van fouten tijdens het werk. Mensen die fysiek werk doen, zijn sneller afgeleid als ze niet goed hebben geslapen. Ook het humeur leidt er onder als de nachtrust onvoldoende is.

De invloed van blauw licht

De belangrijkste oorzaak van slecht slapen is dat we niet op tijd afschakelen. We nemen ons werk mee naar huis, blijven erover piekeren of kruipen na het eten weer achter de laptop. Ook raadplegen we onze smartphone tot we gaan slapen of we nemen het mobieltje zelfs mee naar bed. Blauw licht dat wordt uitgezonden door beeldschermen is funest voor de hoeveelheid melatonine, een stofje dat ons lichaam aanmaakt om te gaan slapen.

De waarde van een goed slaapsysteem

We slapen gemiddeld 7,20 uur per nacht. Dat is minder is dan de geadviseerde 8 tot 9 uur slaap om lichaam en geest volledig te laten herstellen. Mensen met slaapproblemen slapen nog een uur minder. Dat kan leiden tot een negatieve spiraal, waarbij de problemen toenemen en de nachtrust daardoor nog meer onder druk komt te staan. Nu zijn er tal van tips voor een betere nachtrust, zoals geen koffie drinken na het middaguur en een uur voordat je wilt gaan slapen, geen beeldscherm meer kijken. Maar goed slapen is één… uitgerust wakker worden is twee. Dat begint namelijk met een goed slaapsysteem. Laat u goed voorlichten door een expert, zodat u een afgewogen keuze kunt maken.

Bij Truste Slaapcomfort in Amersfoort helpen we u graag op een persoonlijke en kundige manier. Met verschillende merken in onze riante showroom, hebben we altijd de ideale oplossing voor u.

Neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom!

Vispring Event 23 en 24 September

Mooi artikel in RexMagazine over Vispring en het aankomende event op 23 en 24 september:

Meer lezen klik hier
Rex magazine

 

Er is nog plek maar beperkt dus schrijf u in voordat de plaatsen vergeven zijn:
Direkt inschrijven