De Nieuwe Tempur actie folder is uit

De nieuwe Tempur actie folder is uit.

Lees alle aanbiedingen en voordelen in de nieuwe Zomer uitgave van Tempur. Kom naar onze Premium store en vergelijk alle mogelijkheden met elkaar, wij hebben alles aanwezig in een door Airco gekoelde showroom! Tevens kunt u de Tempur eigenschappen testen en ervaren in de cabine met uitleg over de producten.

Tot snel!

 

 

 

 

 

Ledikant (bed) Bronx

Eindelijk is hij in de showroom. Het ledikant Bronx van Mintjes. Na het bericht in Keulen (IMM) om deze set op te nemen in de collectie hebben meerdere mensen een aanvraag ingediend wanneer hij leverbaar is. Beste mensen vanaf heden dus leverbaar bij Truste Slaapcomfort.

Het eigenwijze design van eiken met staal en het doordachte concept met USB aansluitingen en stopcontacten achte hoofdbord maken dit ledikant tot een uniek ledikant.

ledikant eiken
bronx eiken ledikant

 

Carpe Diem Vindo

Als je met design kon uitdrukken hoe een Carpe Diem bed voelt, zou hij er zo uitzien.

Binnenkort meer! 

vindo
vindo


#drukvrij #slapen #zweven

Hooglaag bedden en boxsprings

Video

Ook voor de hoog / laag bedden in verschillende uitvoeringen bent u bij ons op het goede adres. Deze Magnitude is voorzien van elektrisch verstelbare hoog / laag functies, rug verstelling en benen met knieknik. Daarnaast is de trendelenburg stand ook geen probleem. Meer informatie in onze showroom!

Project Leerhotel het Klooster

Vandaag hebben wij de boxsprings in Leerhotel “het Klooster” in Amersfoort mogen bezorgen en monteren. Zowel de standaard kamers als de deluxe kamers zijn voorzien van nieuwe boxsprings en matrassen. Op de standaard kamers een set van Norma en de deluxe kamers met prachtig comfort van Pullman. Voor de gasten is het nu wel heel erg comfortabel geworden.

           

       

Paasactie Truste Slaapcomfort

Paasactie Truste Slaapcomfort t/m 3 april 2018

 

Boxspringset

De lente is weer begonnen en Truste Slaapcomfort begint de lente met nieuwe acties en evenementen. De paasactie is vooral zichtbaar in de showroom in Amersfoort. Hier staan al onze boxspringsets, zodat je ziet wat je terugkrijgt bij de paasactie. Deze actie geldt voor alle boxspringsets, dus kom vooral langs! Wij zijn namelijk het paasweekend gewoon geopend, ondanks wij ook op de Exclusive Spring Fair Staan. Voor een beter overzicht van onze boxspringsets kun je hier verder kijken.

 

 

 

 

Exclusive Spring Fair 30 maart t/m 2 april 2018

Exclusive spring fair logoTijdens het paasweekend is Truste Slaapcomfort niet alleen geopend op de Brabantsestraat 2 in Amersfoort, maar ook aanwezig op de Exclusive Spring Fair in Baarn. Kasteel Groeneveld wordt omgetoverd tot een unieke Woon- & Lifestylebeurs, waarbij het gehele kasteel een luxueuze ‘pop-up’ store wordt. Smaakvolle foodtrucks en muziek zorgen buiten voor een gezellige sfeer en de drie kasteeletages worden aangekleed met Fashion & Beauty, House & Living, Art & Antiques, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel en Jewelry & Watches. Voor ieder wat wils en bij Truste Slaapcomfort kom je na alle belevingen heerlijk tot rust. Je bent van harte welkom en tot snel op de Exclusive Spring Fair of in de showroom.

 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Amersfoort.

 

 

 

 

 

 

 

 

Residence advertentie

Vandaag in de april editie van het Magazine Residence het door ons gevoerde topmerk Carpe Diem Skaftö. Hij staat bij ons in de etalage. U bent van harte welkom om het meest drukvrije bed te ervaren.

 

Fotoshoot Vispring

De fotoshoot zit er weer op. De plaatselijke ondernemer in het bed maken we bekend in de volgende editie van het magazine van Ondernamen.

Gezond slapen door natuurlijke materialen

Een goede nachtrust levert een waardevolle bijdrage aan een goede gezondheid. Te weinig slaap kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten en ook ons humeur wordt er over het algemeen niet beter op. Nu zijn er allerlei tips en hulpmiddelen die als doel hebben om de nachtrust te bevorderen. U kent ze vast wel: geen koffie na de middag en een avondwandeling voor het slapen gaan. Ook voldoende ventilatie op de slaapkamer en goede verduistering dragen bij aan een betere nachtrust.

Natuurlijke materialen

Een onderbelicht aspect van lekker en gezond slapen, zijn de materialen waarmee u uzelf omringt. Hoe is u slaapsysteem samengesteld? Waar is uw matras van gemaakt en welke vulling zit er in uw dekbed? Bij Truste Slaapsystemen adviseren we onze klanten om te kiezen voor natuurlijke materialen. Het voordeel daarvan is dat het beter ventileert en op een natuurlijke wijze vocht en warmte reguleert. Een aantal merken in onze collectie hebben bedden en matrassen die zelfs volledig vrij zijn van synthetische stoffen! Hierbij moet u denken aan Kuperus en Vispring.

Gezond en verantwoord

Wilt u meer weten over slaapsystemen met natuurlijke materialen? We leggen het u graag uit. Want deze producten zijn duurzamer gefabriceerd en dus verantwoord voor het milieu en gezonder voor uw nachtrust.

Truste Slaapcomfort sponsor van Hockey Club Eemvallei

Truste Slaapcomfort sponsor van Hockey Club Eemvallei

Inmiddels is het een aantal oplettende hockeyers al opgevallen, Truste Slaapcomfort hangt langs de velden met mooie reclameborden.
Omdat wij ons willen binden aan de club en het belang van sport en herstellen tijdens de nacht onder de aandacht willen brengen hebben wij de samenwerking ingezet.

Daarom laten wij u weten dat alle leden van Hocheyclub Eemvallei bij Truste Slaapcomfort op vertoon van uw clubpas een korting kunnen ontvangen van 10% op de gehele collectie. (niet op lopende acties of in overleg).
Dus bent u toe aan een nieuwe matras of nieuw slaapsysteem u bent van harte welkom in onze showroom.

Met sportieve groet,
Fred van der Veer | Truste Slaapcomfort

 

Snellere levertijden Pullman en Eastborn

Goed nieuws. Door een enorme inspanning bij onze leveranciers kunnen wij uw Eastborn of Pullman matras of boxspring veel sneller leveren. Vanaf heden heeft u uw matras van Eastborn en Pullman met 5 werkdagen in huis. Voor boxsprings van Eastborn en Pullman geldt een levertijd van slechts 10 werkdagen!

Bestel uw Eastborn matras of Pullman matras gemakkelijk en snel in onze webshop.

Kom dit weekend langs de Exclusive Spring Fair

Tijdens het aankomende Paasweekend vindt de Exclusive Spring Fair plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Een unieke woon en lifestylebeurs waarbij kasteel Groeneveld is omgetoverd tot een spannende departmentstore. U kunt ons vinden in de linnenkamer in het kasteel. 

Natuurlijk een prachtige mogelijkheid voor u om onze hoogwaardige slaapproducten te kunnen ervaren in een bijzondere setting. Het Vispring Bed Victoria zullen wij tentoonstellen samen het verfijnde bedlinnen van Christian Fischbacher. Wilt u hier aanwezig zijn dit weekend? Like en deel ons bericht op Facebook en win vrijkaarten voor deze exclusieve beurs! 

 

 

 

Voorjaarsacties van Eastborn

De voorjaarsactie van Eastborn is van start gegaan bij Truste Slaapcomfort. Tot en met 11 juni 2017 staat Eastborn in het teken van de Boxspring Je Bed Uit! Ook dit voorjaar kunt u bij ons extra profiteren van aantrekkelijke acties en aanbiedingen van Eastborn. De volgende aanbiedingen zijn nu voor u beschikbaar:

Overzicht Eastborn aanbiedingen 

  • Bij aanschaf van de Eastborn Mandurah boxspring of een Eastborn Sydney boxspring ontvangt u een Eastborn topdek matras gratis (ter waarde van 425 euro).
  • Het beste matras voor zijslapers, de Eastborn Feel Fit p8 matras, is nu bij Truste verkrijgbaar voor slechts 499 euro.
  • U ontvangt nu tijdelijk tot 500 euro korting op de energieke boxspring Eastborn Energy.
  • Enkele Eastborn sprint matrassen zijn tijdelijk in prijs verlaagd (van 599,- naar 399,-).

Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs onze showroom in Amersfoort.