Carpe Diem aanbieding

Het beddenmerk Carpe Diem bestaat 20 jaar en dat vieren wij met een aanbieding. De boxspring Saltö Prestige Anniversary Edition hebben wij tijdelijk extra afgeprijsd. De gehele set is nu in de aanbieding van € 11.010 voor € 8.995. Profiteer dus nu van ruim € 2000 voordeel op deze fantastische boxspringset! Bestel de Carpe Diem Salto anniversary edition.

Hoe je je overdag voelt wordt grotendeels bepaald door de nachtrust. Met een bed van Carpe Diem verzeker je een ideale, goede nachtrust. Hierdoor staat u uitgerust op, voelt u zich overdag frisser en herstelt uw lichaam sneller. Door onze Carpe Diem aanbieding zijn enkele bedden nu extra scherp geprijsd.

Carpe Diem aanbieding

Carpe Diem is midden jaren 90 opgericht en is inmiddels een van de grootste beddenproducenten van Zweden. Voor  Zweeds grenenhout, voor de tijk katoen/wol en de topmatrassen worden gevuld met talalay-latex, wol en katoen. Alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd, zodat u jarenlang kunt genieten van uw Carpe Diem bed. Hieronder een selectie van uw Carpe Diem aanbieding welke beschikbaar zijn bij Truste Slaapcomfort.