Carpe Diem aanbieding: ruim 2000 euro korting!

Het beddenmerk Carpe Diem bestaat 20 jaar en dat vieren wij met een aanbieding. De boxspring Saltö Prestige Anniversary Edition hebben wij tijdelijk extra afgeprijsd. Profiteer nu van ruim € 2000 voordeel op deze fantastische boxspringset! Bekijk de aanbieding op de Carpe Diem Salto boxspring pagina.

Carpe Diem Saltö Anniversary Edition

In het instelbare bed Saltö Prestige is alle verfijnde techniek bijeengebracht die deze bedden zo comfortabel maakt. U kunt het bed precies instellen zoals u wenst, zowel zittend als liggend. Hoe vaak u ook van positie verandert, het bed volgt altijd uw bewegingen. Dit is mogelijk door het gepatenteerde contour pocket systeem van Carpe Diem. Dit zorgt in combinatie met de dubbele matrassen voor de best denkbare steun en drukontlasting voor uw lichaam. De dekmatrassen zijn gevuld met natuurlijk, duurzaam materiaal.  De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van de hoogste kwaliteit, comfort en milieu. De Saltö Prestige Anniversary Edition is voorzien van een prettige nachtverlichting die naar behoefte kan worden ingeschakeld. Bekijk de aanbieding op de Carpe Diem Salto boxspring pagina.

De prijs is exclusief hoofdbord en inclusief houten pootjes. Deze Carpe Diem aanbieding is geldig zolang de beperkte voorraad strekt.