Exclusieve opening Vispring boutique!

Vraag uw persoonlijke uitnodiging aan.

Zoals u eerder heeft kunnen lezen op onze website, is Truste Slaapcomfort sinds enkele maanden officieel Vi-spring dealer. Met uitsluitend vakmanschap en het gebruik van duurzame materialen biedt Vispring de beste bedden ter wereld. Wij zijn natuurlijk erg trots dat wij officieel Vispring dealer zijn. Om dit te vieren, bent u op vrijdag 23 of zaterdag 24 september 2016 van harte welkom op de feestelijke opening van onze Vispring boutique! 

Slaapdokter Dr. Neil Stanley

Wij zijn zeer blij met de komst van Dr. Neil Stanley, de gerenommeerde Engelse slaapdoktor. Neil geeft wereldwijd lezingen over wat goed voor ons is gedurende onze nachtrust. Wat gebeurt er met ons lichaam en ons brein gedurende de nachtrust en wat kan een goede matras veranderen in ons dagelijks leven. Laat u deze twee dagen inspireren en ontdek waarom nachtrust belangrijk is voor een beter en fitter leven.

Side stitcher Vispring matras

Ieder Vi-spring matras wordt met de hand gemaakt. Tijdens de feestelijke opening is er verder de gelegenheid om te zien hoe een ‘side-stitcher’ een Vispring matras volledig met de hand maakt. Overtuig uzelf dat Vispring de beste bedden ter wereld maakt. De exclusieve bedden van Vispring worden overigens in Plymouth gemaakt, net als de wereldberoemde Plymouth Gin.

Er zijn slechts een beperkt aantal uitnodigingen beschikbaar. Mis deze unieke mogelijkheid dus niet. Vraag uw persoonlijke uitnodiging aan en geniet aan de Vispring GinBar van een Gin Tonic en laat u onderdompelen in de wondere wereld van Vispring.