Gezond slapen door natuurlijke materialen

Een goede nachtrust levert een waardevolle bijdrage aan een goede gezondheid. Te weinig slaap kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten en ook ons humeur wordt er over het algemeen niet beter op. Nu zijn er allerlei tips en hulpmiddelen die als doel hebben om de nachtrust te bevorderen. U kent ze vast wel: geen koffie na de middag en een avondwandeling voor het slapen gaan. Ook voldoende ventilatie op de slaapkamer en goede verduistering dragen bij aan een betere nachtrust.

Natuurlijke materialen

Een onderbelicht aspect van lekker en gezond slapen, zijn de materialen waarmee u uzelf omringt. Hoe is u slaapsysteem samengesteld? Waar is uw matras van gemaakt en welke vulling zit er in uw dekbed? Bij Truste Slaapsystemen adviseren we onze klanten om te kiezen voor natuurlijke materialen. Het voordeel daarvan is dat het beter ventileert en op een natuurlijke wijze vocht en warmte reguleert. Een aantal merken in onze collectie hebben bedden en matrassen die zelfs volledig vrij zijn van synthetische stoffen! Hierbij moet u denken aan Kuperus en Vispring.

Gezond en verantwoord

Wilt u meer weten over slaapsystemen met natuurlijke materialen? We leggen het u graag uit. Want deze producten zijn duurzamer gefabriceerd en dus verantwoord voor het milieu en gezonder voor uw nachtrust.