Magnitude Bedding

Handgemaakte hoogstpersoonlijke Magnitude bedden sinds 1930

Met Magnitude bepaalt u zelf welke elementen u wilt toevoegen aan uw luxebed. U kiest de stoffen en bepaalt de sfeer van uw boxspring of bed. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd. Magnitude is één van de paradepaardjes van het Belgische LS Bedding.

Unieke slaapervaring met Magnitude

Geniet van de unieke slaapervaring van Magnitude dankzij de perfecte symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie. Comfort op maat met de hand vervaardigd in de eigen ateliers. Deel mee in de passie voor pure ambacht en onbegrensde liefde voor detail. Hiermee is het bedconcept van Magnitude de tegenpool van grootschalige massaproductie. Met respect voor ambachtelijke traditie, maar ook met oog voor evolutie en stijl, smaak en technologie, biedt Magnitude vandaag de dag een bijzonder assortiment bedden aan.

Stijlvol en duurzaam slaapcomfort

De filosofie van Magnitude is eenvoudig. Het bed is voor de moderne mens meer dan een gebruiksvoorwerp. Het is de hoeksteen van uw duurzame leefomgeving. Magnitude wil in de eerste plaats inspireren en mensen ertoe aanzetten hun slaapomgeving naar hun persoonlijke smaak en verlangens in te richten. Het assortiment van Magnitude bestaat zowel uit klassieke als moderne toetsen. Magnitude is een vernieuwend, hoogstaand label en een aanwinst in ons assortiment. Kom langs onze showroom in Amersfoort en ervaar zelf.