Mintjens

Meer dan 90% van onze productie gebeurt in België, de overige 10% gebeurt in andere Europese landen waarmee ze de goede kwaliteit en werkomstandigheden garanderen. Dit doen ze omdat ze goede ethische waarden en normen belangrijker vinden dan uit te wijken naar lagelonenlanden.

Vanaf de eerste ruwe schets op papier tot aan de levering van het afgewerkte meubelstuk werken er meer dan 170 mensen met een passie voor hout en interieur. Deze medewerkers leggen dag in dag uit hun hart en ziel in het maken van deze eikenhouten topproducten.

100% duurzaam
Respect voor de natuur staat centraal. Mintjes geeft niet alleen om hun producten maar om het volledige productieproces. Daarom zijn ze erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte oliën en lakken voldoen aan de allerstrengste normen. Daarnaast gebeurt de volledige productie met hernieuwbare energie.

Massief houten slaapkamermeubelen als ledikanten, commodes, kleedkasten en spiegels. Eigenwijze robuuste meubelen van echt eikenhout.