Pullman

Pullman matrassen en boxsprings voor ultiem comfort. Kom langs onze showroom in Amersfoort

Pullman staat synoniem voor ambacht, precisie en passie voor de boxsprings en matrassen die zij maken. Het zijn dan ook die kenmerken die het Amerikaanse merk als voorwaarden voor een succesvolle toetreding op de Nederlandse markt in 1937 stelde. Om aan de voorwaarden te voldoen werd de unieke kennis uit Amerika overgedragen op Nederlandse vakmensen en werden moderne productietechnieken meester gemaakt. Veel van die technieken vormen vandaag de dag nog steeds de basis bij de ontwikkeling van Pullman bedden en boxsprings. De kwaliteitsstandaard is zo hoog dat u 25 jaar garantie tegen frame- en veerbreuk krijgt.

Hoge kwaliteit Pullman boxsprings

Ieder Pullman boxspring heeft een gestoffeerde en verende matrasdrager. Deze is voorzien van een binnenvering interieur. Wat merkt u hier van? Een ongekend comfort. Dit is te danken aan het originele patentvering interieur en het originele pocketveringinterieur voor de verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over niet alleen over de bovenkant mee, maar het gehele totale bedoppervlak. Dit houdt in dat ook de zijkanten van de verschillende modellen boxsprings meeveren.

George Mortimer Pullman legde in 1865 de basis voor de unieke veer-in-veer constructie die de boxsprings van Pullman zo beroemd maakt. Tot de dag van vandaag staan Pullman bedden en matrassen synoniem voor comfort en luxe. De kern van een hoogstaand gezoneerd Advanced Pocket interieur geeft u een individuele ondersteuning op maat. De beste natuurlijke materialen zorgen ervoor dat u in een oase van sereniteit van uw nachtrust gaat genieten.

Matrassen als beste getest in 2017

Wist u dat de Consumentenbond enkele Pullman matrassen als beste heeft getest? Uit de matrassentest van januari 2017 blijkt dat de Pullman Silverline Excellence matras en de Pullman Silverline Premier matras het predicaat ‘best getest’ in de wacht heeft gesleept! In juni 2016 sleepte deze modellen ook al de felbegeerde titel binnen. Al met al dus een fantastisch resultaat voor Pullman.

Pullman Silverline

Showroom in Amersfoort

Wilt u zelf ervaren hoe comfortabel Pullman boxsprings en matrassen zijn? Kom proefliggen op de bedden of matrassen in onze showroom. Maak vrijblijvend een (persoonlijke) afspraak. U kunt uiteraard ook gewoon langskomen in onze showroom.