PullmanConsumentengids 2016-2019

Matrassen van Pullman Silverline Premier – Al 4 jaar de best geteste Pocketveermatras door de Consumentengids.

Wij wisten het al lang….

De matrassen van Pullman staan al jaren garant voor kwaliteit en vakmanschap. De Pullman matras Silverline Premier is al 4 jaar op rij de best geteste Pocketveermatras en daar mogen wij trots op zijn samen met Pullman. De consumentengids heeft ook dit jaar weer de omstreden matrassentest gedaan en heeft de matrassen van Pullman wederom als beste pocketveer getest. Wij weten als geen ander dat een pocket verenmatras met kwalitatieve materialen ruim uitsteekt boven de goedkopere varianten met geen enkel oog voor comfort en techniek. Bij ons in de showroom is dat ook de reden waarom wij bij de Pullman matrassen beginnen als advies voor een betere nachtrust. 
 
Uit de test van de Consumentenbond blijkt dat voor mensen die afwisselend op de rug en de zij slapen de Silverline Premier het meest geschikt is. Voor zijslapers bezet Pullman met de Silverline LuxurySilverline Excellence en Silverline Premier zelfs de eerste 3 plaatsen. 
 
Al deze type matrassen van Pullman hebben wij in onze showroom paraat om u te laten ervaren en testen. Tevens hebben wij diverse matrassen op voorraad, een snelle levertijd kunnen wij dus beloven.

consumentengids matrassen test 2019