Service & Kwaliteit

Onze klanten ervaren onze service met 5 sterren!

Vakkundig advies, goede service, loyaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zien klanten graag tevreden onze winkel verlaten om vervolgens minstens zo tevreden terug te komen! En dit waarderen onze klanten, want zij geven ons gemiddeld 5 van de 5 mogelijke sterren wanneer ze ons mogen beoordelen!

De beoordelingen en ervaringen van onze klanten leest u hier.

WonenWonen.nl 5-Sterrenspecialist

Als leverancier van slaapkamer benodigdheden voeren wij het kwaliteitslogo van de 5-Sterrenspecialist in de regio. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard! Stuk voor stuk zaken die Truste Slaapcomfort als vanzelfsprekend beschouwt!

5-Sterren SpecialistHet kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. WonenWonen.nl heeft per branche een overzicht gemaakt van de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Enkel de door WonenWonen.nl geselecteerde bedrijven mogen het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren.

Truste Slaapcomfort is er erg trots op zich in dit selecte gezelschap te bevinden! Meer informatie over de WonenWonen.nl 5-Sterrenspecialist vindt u hier.

CBW-Erkend

Naast een goede service en leverancier van hoogwaardige producten, handelen wij naar de voorwaarden die het CBW (centrale branche wonen) voor schrijft.

Meer informatie omtrent het CBW vindt u hier.