Slapen doen we ‘s nachts

Joop Zoetemelk won volgens ons de Tour de France in bed.

Joop Zoetemelk won volgens ons de Tour de France in bed. Dit benadruk ik in mijn interview met ondernemersblad OnderNamen Amersfoort. Een goed bed is zó verschrikkelijk belangrijk. Ik zeg altijd, geef liever een paar duizend euro uit aan een duurzaam slaapsysteem dan tienduizenden euro’s aan je auto. Je brengt er tenslotte wel een derde van je dag in door! Gelukkig zie ik dat er mensen zich daar meer bewust van worden. Steeds vaker komen mensen naar onze showroom voor een onafhankelijk advies en droomkwaliteit. Sinds 2004 voeren we steevast topmerken als Avek, Eastborn, Kuperus, M-Line, Carpe Diem of Sand. 

Slapen doen we 's nachts

Elke nacht herstellen we. Gewichtsloos is daarbij het optimum. Je hoeft niet bij NASA te werken voor een geweldige nachtrust. Juist ondernemers van wie topprestaties verlangd worden, zouden meer aandacht moet hebben voor hun bed.  ’s Ochtends doodmoe opstaan, last hebben van je rug of nek, zeurende pijntjes, snurken: Wij kennen inmiddels nagenoeg alle slaapkamergeheimen en hebben alle grote merken onder één dak. Om die reden bieden wij een slaapoplossing die bij een ieder past.

VISPRING CONCEPT STORE

Nederland blijkt een echt beddenland. Zo is matrassenfabrikant Pullman – 100% Nederlands – de uitvinder van alles wat met vering te maken. Bij een andere oranjeklant, Kuperus, is alles handgemaakt. Lyrisch ben ik over Vispring. Vanaf deze maand krijgen we bij Truste Slaapcomfort het exclusieve dealerschap van dit Engelse merk. Truste Slaapcomfort is dan officieel in midden Nederland de concept store voor de Rolls Royce onder de slaapsystemen. Matrassen van paardenhaar, kasjmier en de fijnst denkbare stoffen. Bezorging, montage en verkoop doen we allemaal zelf. Dan heb je ook de meeste grip op kwaliteit. Sommige klanten zijn zo blij dat onze chauffeurs een bloemetje mee naar huis nemen. En valt er eens een steek dan wint een fysiek verkooppunt het altijd van internet. Ook zangeressen en soapies komen hier. Wat dat betreft wint de Amersfoortse Matras het gewoon op alle fronten.