Vacature Verkoopadviseur

Verkoopadviseur met ambitie – Regio Amersfoort/Utrecht (m/v) – Truste Slaapcomfort 

Truste Slaapcomfort is dé beddenspeciaalzaak in het hart van Amersfoort. Onze klanten komen voor de complete beleving van een slaapkamer, maatwerkadvies en de kwaliteitsmerken in ons assortiment. Om ons team compleet te maken, zijn we op zoek naar een verkoopadviseur met ambitie.

Functieomschrijving vacature:

  • Als verkoopadviseur is het je taak om slaapsystemen en aanverwante producten te verkopen aan de klanten. Dit doe je door je goede vragen aan de klant te stellen om zo exact de behoefte van de klant te achterhalen. Uiteindelijk weet je welk product je moet adviseren.
  • Je weet de klant te overtuigen en te bewegen tot het doen van de aankoop, waarbij je in staat bent om zelfstandig te onderhandelen over de prijs als dat nodig is.
  • Je handelt de betaling correct af en/of verwerkt de orders nauwkeurig in de administratie.
  • Je assisteert bij het opvolgen van acties en draagt bij aan de aankleding en decoratie in het filiaal.
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

Heb je leidinggevende capaciteiten en ambitie? De kans is dan groot dat je binnen twee jaar door kan groeien naar de functie van filiaalleider. Meedenken over de groei van het bedrijf en meewerken aan de organisatie van een eventuele uitbreiding, behoren tot je functiepakket en beschouw je als een uitdaging.

Functie eisen

Je hebt dus aantoonbare retail-ervaring met de verkoop van producten, bij voorkeur kwalitatief hoogwaardige producten. Je bent fulltime beschikbaar en bereid op koopavonden en in de weekenden te werken. Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO-niveau. Verder ben je commercieel ingesteld, communicatief en sociaal vaardig en representatief.

Solliciteren

Wil jij werken bij een beddenspeciaalzaak die de hoogste kwaliteitseisen stelt aan zowel de producten als aan de medewerkers? Samen met het team meedenken over de toekomst van de zaak? Ben jij een teamspeler met gevoel voor eigen verantwoordelijkheid? En heb je geen moeite om voor je werk naar beurzen en trainingen te gaan, en dus eventueel in het buitenland? Dan zien we je sollicitatie op onze vacature graag tegemoet!

Soort dienstverband: Voltijd
Vereiste taal: Nederlands