Truste officieel Vispring dealer

Met ingang van juni 2016 zijn we bij Truste Slaapcomfort de enige Vispring dealer van Midden Nederland. Dat is niet alleen een bijzonder moment voor ons als slaapspecialist, maar ook voor u als onze relatie. Want u kunt nu persoonlijke kennis maken met ieder model van de Rolls Royce onder de matrassen. Vispring staat voor ongeëvenaarde kwaliteit, comfort en luxe. Benieuwd welke modellen wij in onze showroom in Amersfoort hebben staan? Bekijk ons assortiment Vispring boxsprings online.

Uitvinder van de pocketveer

Vispring was de eerste matrassenfabrikant die de pocketveer gebruikte in de matrassen. In 1901 was het de Engelsman James Marshall die besloot zijn zieke vrouw het kostbaarste te geven wat hij kon bedenken: een perfecte nachtrust. Hij sloot stalen springveren in pockets en naaide deze in een matras. Het was het begin van een wereldmerk. Zo werden de matrassen van Vispring toegepast in de eersteklas cabines van de Titanic en treft u ze aan in luxe hotels als het Savoy.

Wereldberoemd, behalve in Nederland

Hoewel in Nederland het merk Vispring slechts bij een selecte groep consumenten bekend is, heeft het meer dan 500 verkooppunten in 35 landen. Vispring is een begrip als het gaat om kwaliteit en vakmanschap. De bedden van Vispring worden nog steeds op bestelling met de hand gemaakt. We zijn als Truste Slaapcomfort dan ook apetrots dat wij als eerste in midden Nederland de Vispring boutique kunnen aanbieden.

Kom kennis maken met Vispring

Het is feest bij Truste Slaapcomfort! Dus kom snel kennis maken met de boxsping- en matrascombinaties van Vispring in onze nieuwe Vispring Boutique en ervaar de kwaliteit en luxe zelf. 
Maak nu vrijblijvend een (besloten) afspraak in onze showroom aan de Brabantsestraat in Amersfoort. Mocht u uw nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, kijk dan voor een voorproefje op website van Vispring. Graag tot snel!